.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

10 April 2013

kain pasang untuk di lelong!!yuhuuu...





dua kain pasang untuk di lelong kain cotton viscose dan juga kain english cotton.





harga asal : rm100

harga untuk di lelong hanyalah rm 60 free postage(sabah sarawak tambah rm5)









harga asal : rm100

harga untuk di lelong hanyalah rm 60 free postage(sabah sarawak tambah rm5)


jika berminat boleh pm kina di page fb https://www.facebook.com/murahtudung
atau email kinara_kinatara@yahoo.com
atau terus ke number kina 0145103096..







11 coment cini:

Nour Adieb said...

hmmm, cantik :)

Deqla Manjew said...

owh kurang 40 hengget eh... tp x nmpk la pulak gmbonye...huhu

HeNRieTTa JoSe said...

chanteknye yg pertama tu....rietta mmg suka kain yang background dia hitam...bru semalam kaen rietta smpai, dan selamat dh hntar ke rumah tailor...

dya bunga said...

cantik lh yg hitam tu

lelamaisara said...

yang hitam tu cantik la..:)

Cik Nur™ said...

yg hitam tu cantik.. :)

Rosmiza Ali said...

Tahun ni raya ingat nak plain jer.. =)

Solehah Shamsuddin said...

nice kina. sesuai di buat baju kurung untuk raya nanti kan :)

Mrs Velentine said...

yang hitam tue cantik

Mrs Velentine said...

klik2 nuff

Maria Menado~ said...

cantiknyaa... kompem sold out kan kina.. cantik. akak suka kain cotton. sejuk. hehe.

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu