.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

27 April 2013

GA segan silu by kinara kinatara TAMAT


assalamualaikum dengan ini kina nak umumkan yang ga kina telah tamat mulai semalam xp baru dapat update hari nie di atas sebab sebab tertentu..jadi dengan ini sahlah ga kina telah tamat..

dan untuk maklumat anda semua semua yang join akan dapat hadiah ok..jadi di sini kina nak bagi tahu korang yang kina akan tapis semua peserta yang mengikut syarat yang telah di tetapkan..sebab ramai yang tak ikut syarat yang di tetapkan..

yang tak tag tu tak pelah kina maafkan..xp ade yang tak follow sponsor dan like sponsor..
tolong kina bagi masa sampai besok untuk korang like n follow semua sponsor sebab ramai sponsor yang mengadu yang korang tak like dan follow pom mereka..

*mungkin nanti hadiah kina akan bagi jugak kat korang..xp korang sendiri nilailah antara berkat atau tak law korang tak ikut syarat yang di tetapkan..(haha..ayat macam mengugutkan??)memang tengah ugut nie..
sebab sian kan semua sponsor yang dah sudi sponsor untuk ga nie kan..


jadi kina akan keluarkan senarai pemenang dan hadiah besok ok...still tune dan tunggu hebahan dari kina ok..:)

12 coment cini:

eita said...

tak sabar nak tunggu....

Dayana Bahar said...

bagus kina.. tak jemu buat ga...

Rosmiza Ali said...

Taj sempat join.. Huhu.. Btw, gudluck to all participants & the winner! ^_~

ara si tembam said...

done follow n BW

cweet pinky said...

hehehe , tamat suda , semoga semuanya berjalan lancar :D

Deqla Manjew said...

owhh dah tamat... jap je masa berlalu... hurm.. rasanya kakdeq bg hadiah baju tu la.. tp tlg nyatakan baju tu sesuai utk yg bersaiz XS atau S ... so kalo yg bukan bersaiz tu bole la bagi kat sesape.. pikir2 blk mmg niat nk bg baju tu kan.. so, trskan je la niat tu ye tak..? apa2 inform kakdeq k.. ;)

Nisah Idham said...

kina, akak memang tak sempat nak follow sponsor kina tu. so oleh yg demikian, akak membatalkan penyertaan akak ye dgn GA Kina ni. thanks yang..

Ain Dzaya said...

macam mane ain tak perasan kina buat segment ni...haish!

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

mesti ramai yg join ni,,akak telepas lak,,

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

tak sabar nk tgk pemenang nyeee

Hatimi Tahirruddin said...

ooh ada yg tak like eh? tak baik tau....hehehe

9n0L4 said...

tak sempat nak join. sori ye kina.

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu