.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

24 April 2013

perhatian peserta GIVEAWAY.

anda semua di minta untuk follow blog suhada shah di link http://soldoutscarves.blogspot.com/

sebab link sebelum nie tak timbul2 kan...dah tukar banyak kali tapi tak jadi jadi juga...jadi jom follow skarang...:)





                              



                               



kina akan berkerja sama dengan semua sponsor untuk senaraikan senarai peserta yang betul betul follow dan like para sponsor..jadi jangan hairan kalau penyertaan anda tidak di terima nanti di saat saat akhir keranda anda tidak menepati syarat plertama kina...iaitu jujur...



jadi masih belum terlambat lagi untuk anda follow dan like para sponsor....:)


6 coment cini:

Deqla Manjew said...

baik bos!! hihihi...

Sue-Rya Qistina said...

follow jgn x follow. hehehe

Si Matatajam said...

Already followed...

eita said...

hari tu memang tak kuar..

DakVanila said...

SEGMEN DAH START ! JOM JOINN! :)
http://dakvanila.blogspot.com/2013/04/segmen-gwiyomi-blog-by-ainasyafiqah.html

9n0L4 said...

kiutnye sponsor ni. hehe. bambam. sweet. :)

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu