.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

21 September 2012

time for prepare!!final coming again


assalamualaikum, hye ape khabar semua..
wah setelah sekian lama hari nyh baru kina free semula..
means,kina x banyak keje..
sebab kelas semua dah tamat..
time for preparation coz final dah dekat..


fuh takut betul dengar perkataan final 2..
so..how my preparation?
jadi preparation kina adelah pastikan kina habis tengok semua episod running man...
lepas 2baru boleh study..hahaha..
mane boleh macam 2 kan..
insyaallah kina akan wat yang terbaik tuk final nyh..korang semua doakan k..
sebenarnya kina nak sangat merasa anugerah dekan(dean list)
sebelum2 nyh x dapat lah..
sedih juga,xp kali nyh kina kuatkan tekat,walau cam ne un kina akan cube untuk capai..
doakan kina taw korang...

sebenarnya ade banyak benda yang kina nak cerita,xp kina akan post satu2 k..
banyak sangat yang tertunggak nyh..hehehe..taw taw nak mula kan macam mane..
xp nantikan entry kina yang seterusnya..

oklah assalamualaikum sekali lagi buat korang semua...:)

1 coment cini:

Cinta Misteri said...

Hantu runningman yea. Haip!!, gi study!. Wish u d best & pray 4 u be in dean list.

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu