.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

07 September 2012

SENARAI PEMENANG Contest : Edit Picture By An-Nisa & Kinara


Assalamualaikum..dah lama gila x edit blog
maaf atas segala kesulitan..hehehe

maaf juga sebab baru nak umumkan pemenang contest,bukan ape sibuk dengan raya n study..
hehehe..
korang pon mesti macam 2 jugak kan..
maaf pade semua perserta contest yang tertunggu2 senarai pemenang..

okeh jadi entry nyh kina nak umumkan pemenang..

pemenang tempat pertama..dengan gambar yang di pertaruhkan adalah:







1 banner by an-nisa
rm20 topup by zati 
full edit blog by an-nisa 
1 tudung by waniey
1 selimut baldu by cadar murah
bloglist by shera
header tulisan huda



pemenang tempat kedua..dengan gambar yang di pertaruhkan adalah:

rm10 topup by zati
1 banner by an-nisa
2 tudung by waniey
1 edit blog (picture window tanpe header) by  kina
1 header by  busyra
bloglist by shera
doodle by amal



pemenang tempat ketiga dengan gambar yang di pertaruhkan adalah:



rm10 topup by zati
1 tudung by kedai kak siti
1 edit blog (picture window tanpe header) by  kina
1 header tanpa gambar by  huda
bloglist  shera




pemenang tempat keempat dengan gambar yang di pertaruhkan adalah:



tempat keempat sepatutnye
tetapi kina buat pencarian blognya jadi not found..
jadi kina tukar pemenang


rm5 topup by sufiana ramli
header by  busyra
1 tudung by  kedai kak siti
doodle by mama ariani

sebenarnya top referal telah digantikan dengan number 4..kerana
tiada top referal..

entri terbaik dengan gambar yang di pertaruhkan ialah:


rm5 topup by dayana
header by mama ariani
1 tudung by  kedai kak siti
doodle by amal

 hadiah saguhati pula adalah:



rm5 topup by dayana
doodle by mama ariani
cendera hati by fariza


saguhati :

topup rm5 by lara edayu
doodle by amal
topup rm5 by dayana



dan kepada perserta2 lain anda akan dapat blgger card special dari  an-nisa 

  1. http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/06/contest-edit-picture-by-nisa-kinara.html
  2. http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2012/06/contest-edit-picture-by-nisa-kinara.htm
  3. http://yesung-suju.blogspot.com/2012/06/contest-edit-picture-by-nisa-kinara.html
  4. http://doodlemerah92.blogspot.com/2012/06/contest-edit-picture-by-nisa-kinara_16.html
  5. http://nurulthiya.blogspot.com/2012/06/contest-edit-picture-by-nisa-kinara.html
  6. http://are-dekman.blogspot.com/2012/06/contest-edit-picture-by-nisa-kinara.html
  7. http://faratasyadiary.blogspot.com/2012/07/contest-edit-picture-by-nisa-kinara.html
  8.  http://love-letter-for-him.blogspot.com/2012/07/contest-edit-picture-by-nisa-kinara.html
  9. http://nzfyns.blogspot.com/2012/07/contest-edit-picture-by-nisa-kinara.html
  10. http://nurulezateeob.blogspot.com/2012/07/contest-edit-picture-by-nisa-kinara.html

maaf kerana lambat umumkan..
dan jika ada sebarang kesilapan sila bagi tahu kina k..

anda di minta berhubung dengan para sponser..tempoh yang di berikan adalah 10 hari dari sekarang...
 law ade yang xdek link bagi tahu kina dengan segera k...
untuk pertukaran...

maaf salah silap..n selamat hari raya...
join lagi segmen kina yang akan datang..

adios..




12 coment cini:

Si Matatajam said...

Tahniah buat semua pemenang...

AmieRul AsyRaff said...

tahniah kepada semua pemenang ._.

9n0L4 said...

tahniah sume pemenang! ;)

ƒΔɌɌΔΔ ϺΔШΔΠ said...

alhamdulilah, rezeki saya dpt no4 walaupun last minit :)

mi$$ch0c0laTe said...

alhamdulilah dapat blogger card special... :)

Wanieys said...

tahniah semua pemenang :)

are_lin@yu said...

cantik tahniah pada pemenang ;-)

Aisyah Asri said...

Assalamualaikum, boleh saya dapatkan emel awak, sbb saya nak hantarkan info. Thankyou :)

Si Matatajam said...

Jalan2 jenguk Kina...bz lagi ka?

N.Aima K said...

TAHNIAH

Arina Shamsul said...

tahniah kepada semua pemenang :)

Cik Eiyra said...

alamat saya dapat num satu ? tapi tak claim alaaaaa

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu