.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

05 September 2012

sedih lagi menyedihkan..


assalamualaikum semua.dah lama sangat rasanya kina x post blog n actually kina punye blog ade masalah sket..
tah virus ape yang masuk..korang semua amacam sihat x?
kina harap korang sihatlah,n yang x sihat 2.mesti korang culas kan nak makan ubat.hehe..
pape un kina doakan semua readers kina sihat2 belaka..

hehe..
actually kina nak tanye ape pendapat korang law korang dah berusaha wat sesuatu program yang sangat besar xp..last2 program semua orang cakap program korang x best or macam2 lagi n ade yang cakap2 belakang..?

sebenarnya bagi kina mereka x tahu yang untuk jadikan satu event 2 bukan senang,macam2 prosidur yang kene di lalui..tambahan event yang melibat kan duit ribu2 nyh...
xp paper un kina syukur sesangat kina dapat lalui semua 2...
ngan kekawan kina..
n kepada ketua projek untuk program 2..
kina rasa dia dah buat sehabis baik..
jangan fikir cakap2 orang k sayang..
\
mungkin ny adelah satu pengalaman untuk kami..untuk kami gunakan di masa hadapan..suatu pengalaman yang mendewasakan kami untuk terus melangkah setapak demi setapak..
betul x?


jadi kepada readers kina doakan kina...
semoga kina mampu lakukan amanah dengan sebaik mungkin...
hopefully..

4 coment cini:

Yana Aina said...

kalau kt nk ikut mulut org mmg xkemana kina. cuba suh diorg buat. biasalh manusia. b strong k ^^

Deqla manjew said...

biasa la tu..bkn sng nk puaskan hati smua pihak..buat apa yg termampu sudah la..kalo byk ckp sgt soh je dorg try buat!!

Si Matatajam said...

Jln2 jenguk Kina...

Si Matatajam said...

Jln2 jenguk Kina...

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu