.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

04 April 2012

Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny


ha tengok banner 2..
kina nak join satu contest ny..
agak menarik..
kina bw2...then terus jumpa satu blog
ny...
yang adekan contest ny...

anda interested?

moh bace bawah ny



syarat2 n sebagainya...

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Digalakkan FOLLOW blog Farina .

2. Buat entry Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny

3. Copy banner + FULL ENTRY( bermula dari SYARAT sampai BEST BY ye ) , then paste kat entry korang tuh .

4. Sertakan  gambar ( LENGKAP BERTUDUNG ) yang korang nak pertaruhkan . MAKSIMUM 3 sahaja :)

5. Gambar yang dipertaruhkan menjadi hak farinahunny.blogspot.com sepenuhnya

5. tag 3 orang kawan , pastikan dorang tau .

6. Link entry korang kat ruangan komen ( KALAU PRIVACY BLOG  , takleh buka , AUTOMATIK  batal )

HADIAH-HADIAH :

FIRST PRIZE 
❤ sehelai tudung / selendang 
❤ sebuah buku 
❤ seutas tasbih
❤ brooch
❤ ::: FREE sulam manik kat baju kurung :::

SECOND PRIZE
 ❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch

THIRD PRIZE

❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ brooch

NOTES 
: contest ini diadakan utk sejukkan mata tengok muslimah bertudung :')
: contest ini dibatalkan serta merta jika kurang daripada 20 peserta / Farina meninggal dunia sebelum contest ini ditutup :')
: hadiah simple saje la keyh  :') di"taja" sepenuhnya oleh Farina
: untuk hadiah pertama yg jahitan manik tu , agak leceh la ek :') sspe yg menang tu kne pos baju     korang utk dijahit *100% hasil tangan Farina* . kalau hantar tempah mahal ouh , ni kasi free je taw :')

BEST BY : 30/04/2012 
-atau maybe dipanjangkan-


ok
jadi gambar yang kina nak share kan adalah..


x cantik abaikan muka yang gediz itu...

gambar ny taken waktu dinner yang x ikot tema hahhhha...

hehheeee..
2 la gambar kina yang x sebberapa..
sebenarnya kina suka pakai shawl..
xp kina x berape suke ambik gambar..
heheh..

cari punya cari jumpa 2 gambar 2 jer...

ok kina nak tag
rasenye cukup syarat x eyh...
thankz 2 farina coz sudi wat contest ny...

5 coment cini:

namakusuzy said...

tq yer kina tag suzy :)

Farina Hunny said...

:) thanks for joining . alert for the contest update(s) ❤

kina said...

@namakusuzy

hehe...:)
wc:)

kina said...

@Farina Hunny
ok...thanks:):)

Iena Eliena said...

Blogwalking here...
cik iena follow your blog..
follow my blog juga ye(^_~)
www.ienaeliena.com

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu