.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

18 April 2012

#1

5 pekara yang anda perlu tahu tentang kina
haha..
law anda tak nak tahu
tekan butang merah tapi sebelum 2 tengok sinisini , dan sini

  1. .kina nampak agak sombong bila korang baru kenal kina,sebab kina xpandai nak mulakan perkenalan.
    xp bila korang mula tegur kina,kina akan jadi orang yang paling peramah n banyak mulut nak bertanya.
    sampai korang xtahan dah ngan kina.
    kalau berani cubelah..
  2. tahukah anda kina adalah gadis kidal.kina menulis mengunakan tangan kiri.kenape.kina dari kecik ag mak ajar menulis tangan kanan kina akan tukar tangan kiri,last-last mak dah mengalah.haha
    kina juga cenderung melakukan setiap pekara dengan tangan kiri.
    xp makan tangan kanan ok..
    hehe..bagi kina orang yang kidal ny pembersih taw.coz cube korang bayangkan korang mengupas buah pasti guna tangan kiri mesti korang pegang buah 2 nan tangan kanan kan?pembersihkan kina..
    haha..jangan marah k..
  3. kina suka menyanyi didalam kelas.xp 2 waktu kina sekolah dulu.kat u ny dah x coz malu.suare sedap ker?x tahulah tapi ade jugak yang cakap sedap n merdu.hahaha.perasan.
    kina akan menyanyi dan pasti akan ade yang menegur.kenape?salah lirik haha..
    kalau ade orang nyanyi pade pagi hari atau kina dengar radio lagu 2 akan bermain di mulut kina pade hari 2..
    but i really2 hate lady gagap gaga song.
  4. kina seorang yang rabun.kina tidak akan cam siape kamu dalam jarah 50 miter.muka korang akan jadi kabur.dan sangat2 kabur.yup kina adelah seorang pemakai kanta lekap.dan selalu buat cermin mate baru.xp cermin mate 2 kina hanya pakai dalam kelas dan waktu study sahaja.itu fakta
  5. kina seorang yang aktif sukan.dengar je ade sukan mesti nak join.dan kina juga gadis lasak yang sukakan cabaran.kina dah banyak kali redah hutan.crossing and aktiviti yang lain2.
    banyak sangat aktiviti yang kina dah join.
    kina penah menagis mase kina darjah 6 sebab x dapat naik flying fox(yang kat plkn 2).
    coz x cukup berat.xp sekarang kina dah gemuk..

ok...lain kali kina buat ag entry tentang kina...

7 coment cini:

9n0L4 said...

samelah no 1 tu. hee.

Myza Mubean said...

awak di tag http://diariesaya.blogspot.com/2012/04/give-away-belog.html

Ally Idris said...

sama lah kita dari no.1 sampai no.5.. semua sama.. XD

izan mama mia said...

dtg tgk contoh segmen....oo camni,...

Dunia Wilma said...

Selamat berkenalan Kina ^_^
Datang sini tengok contoh nak buat segmen...
Sambil2 tu nak kenal Kina dengan lebih dekat lagi...

QasehnyaRania said...

ciksu datang ..
nak join .kene tag oleh mama mia ;)

salam kenal yer ;)

♥ Lia Abdillah ♥ said...

Kite samalah no. 1 (^_^)

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu