.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

24 December 2013

edit blog ~cik may~

assalammualaikum semua..
lama tak berblog kononnya bila lappy dah okey akan start berblog xp akhirnya 
blog still sepi jugak..
hehehe..teruk betul lah budak nama kina nie...dan sekarang nie macam banyak pulak komen yang tak approved lagi dan tak blogwalking lagi..
good news worth rm10000
sabar ya semua..kina mula pelan pelan...okeyh kali nie kina nak cerita tentang satu blog yang kina edit nie acctually dah lama owner blog nie bayar..sebelum lappy elok lagi..
selamat owner blog nie jenis yang memahami kina..
thanks kak may...

hadiah christmas

jadi jom kita tengok hasil edit blog dari kina...
tema yang akak nie pilih adalah purple..



header

body
foother

untuk lebih jelas moh le ke blog si empunyaa

cik kakak comil nie..hehe..tapi x leh ngorat tau x baik..
isteri orang nie..hehehe

http://mayandhanis.blogspot.com
*dah terjah tu jangan lupa follow pulak ya..yang pasti akak nie sangat tak sombong...

dan buat penetahuan korang akak may ada suruh kina editkan lagi satu blog..xp dalam proses lagi lah..nanti dah siap kina entrykan..okeylah bubyeee...


4 coment cini:

Ifa Imqaidhar said...

Edit blog aku. Edit blog aku :(

Chic Na said...

cantik2 semuanya kina.. :)

Solehah Shamsuddin said...

simple tapi cantik. purple gitu. hehe :)

Deqla Manjew said...

amboii lama menyepi tup2 edit blog org eh.. hihi.

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu