.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

27 December 2013

edit blog ~cik may blogshop~

assalamualaikum...hye semua...

dalam entri yang lepas kina ada bagi tahu kan yang kina ada edit 2 blog akak comil kan..
hehe..jadinya inilah blog ke dua beliau yang kina edit..
blog nie jual product shaklee taw..
maknanya..
blog nie mesti mahu design yang neutral kan..
sebab tengok jelah product yang  di jual berasaskan semulajadi kan
jadi

temanya adalah hijau...yes, kina suka hijau..
jom kita tinjau design yang simple dari kina..


header

body

foother
cantik tak cantik tak...cantik kan....hehehe...:)

jadi kalau korang nak tahu lebih lanjut tentang blog nie atau product yang di jual..moh terjah sendiri ke blog tersebut...

http://cikmayshop.blogspot.com


sebelum terlupa ada satu lagi blog yang kina edit taw.....





6 coment cini:

izan mama mia said...

singgah kat sini..lama tak jenguk kina

Chic Na said...

rajinnya kina mengedit2 blog..

cik amal said...

amal dah tgk, kemas jeee... ringan pulak tuu :)
amal singgah sini naa :)

E'in said...

cantik laa.. :)

Karukord jagau said...

ok sy terjah skrng :)

Busyra Bt Takiyudin said...

rajinya kina. btw slamat tahun baru. (:

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu