.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

02 January 2014

edit blog ~fazita ismail~


assalamualaikum dan selamat tahun baru kepada semua yang membaca entry kina ini..

apa azam tahun baru korang..
moga moga tercapailah axam tahun baru semua ya..
ada yang azam dia nak kawin ke tahun nie..hehe..
cantik tu...

moga di rahmati..
okeyh entry nie kina nak cerita tentang satu blog yang kina edit nie..

okeyh pemilik bloh nie nak tema yang simple..

bertemakan hitam merah..mak ai seram sejuk jugak kina nak trima tawaran edit blog nie..


yelah tak pernah laie bermain dengan warna hitam merah nie..
hehe..

tapi akhirnya siaplah sebuah blog yang fully design by kina..
ambik masa satu hari full design blog nie taw..
hehe..gigih tak kina..

oklah banyak sangat dah cakap jom terjah blog akak nie...dan foillow sekali taw..
baik orangnya nie..




tadaaaa inilah hasilnya...jadi buat korang bolehlah terjah akak nie di
http://fazitaismail.blogspot.com/



*thanks akak sebab sudi tempah edit blog dengan kina...dan bayar lebih lagi tu..hehe..thanks yaaa...:)





8 coment cini:

Abil Fikri Ahmad said...

Selamat Tahun Baru

Karukord jagau said...

tak sempat dh nak terjah....dh lewat malam ni...esok2 la ye :D

izan mama mia said...

slmt thn baru...rajinnnya kina mengedit yer

Solehah Shamsuddin said...

Wah blog yg ni cantik sgt2. hehe maybe sebab kaler tu kot faktornya.haha

Pha Is said...

waa.. profesional ni.. hehe
salam tahun baru..

HeNRieTTa JoSe said...

chanteknye pndai edit...

Deqla Manjew said...

cantik.. selmt tahun baru kina..

fazitaismail said...

tq2 hihi..

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu