.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

12 October 2013

new entry :)

hye apa khabar semua nya.terutama rakan rakan GSF dan juga mereka yang tidak pernah lekang meninggakan komen di bog kia dan juga silent readers..

pssss!!
secara tak sengajanya ade seseorang budak uitm yang tanya kina berbunyi
"eh? lama dah awak tak buat entry kt blog kan? sy selalu baca blog awak.. wlaupon saya tak pernah komen sebab saya tak de blog..."

kina mula mula pelik jugak ramai jugak ya silent reader yang baca blog kita nie..maknanya dunia blog nie semakin berkembang lah kan?

wah semangat nak berblog dn nak kongsi info dengan kaan kawan semua...betul tak??

eh lupa pulak nak bagi tahu korang yang lappy kina tu kina tak baiki lagi sebab tengah kumpul duit lagi nie nak baikinya...sebenarnya lappy tu sepatutnya dah kena beli yang baru dah...tapi tak da rezeki lagi untuk itu..


so kina akan berblog secara semput semput lah sekarang...
 tu pun sebab sekarang kina dah kat rumah cuti semester sebulan..hehehe..seronoknya cuti..


eh korang jom tolong kina klik link  kat bawah ie..

ikhlas tau
http://bit.ly/16gViCu



5 coment cini:

Cik Nur™ said...

selamat kembali berblogging.. :)

cweet pinky said...

taw takpe, CP pown ramai reader senyap nih... mean, rupanya dalam kita tak sedar , ada antara sahabat kita suke baca blog kita , dah macam fan dah... tertunggu kita update... pergh ! merasa la jugak jadi cam artis kejap...

Ifah Imqaidhar said...

Kumpul duit terus beli yang baru ;)

Deqla Manjew said...

lappy dah ok nanti berblog puas2 tau... salam aidiladha ye kina.. ;)

Busyra Bt Takiyudin said...

slamat berblogging. :)

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu