.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

10 July 2013

selamat berpuasa semua



assalamualaikum dan salam ramadhan al mubarak...

wah alhamdulillah bertemu lagi kite dengan ramadhan kan semua...alhamdulillah sekali lagi kita telah di berikan kesempatan oleh NYA untuk terus beramal denganNYA..


kina just nak wat short entry ja sebab kina dah nak pegi kelas kul lapan nie dah pukul 7 setengah..hehehe..xp x siap siap lagi sebab kat sini hujan..sejuk ja...


okeyh lah berbalik kepada cerita..

kina nak ucapkan selamat berpuasa buat semua pembaca blog kina..
dan maaflah sekarang entry dari kina memang semput semput sebab masa sangat tak mengiziknkan untuk kina bermanja dengan blog nie...

oklah kina rasa tu ja kod..korang rajin tak jom klik klik



special todays..

1)Taylor’s is ON a Mission of Helping our Students Shine. Find out more! ---->
http://taylors-news.com/share/my/3017/3627157

2)Dreaming of being Malaysia's next top Fashion Designer? Sisters, your chance here! ‪#‎SunsilkCnF‬ http://bit.ly/1b6DfzS

3)Cara nak jadi macam Wardina, Heliza & The Scarflets. Cubalah! #SunsilkCnFhttp://bit.ly/12HFRMF

4)Nak juadah Iftar istimewa yang disediakan oleh Coca-Cola? Ini caranya!http://bit.ly/1b1UiDk

5)If you are a pro in taking creative pictures, this RM1,001 is as good as yours.http://bit.ly/11AQffC

6)3 reasons why you should attend Meet the Business School Faculty Day at Taylor'shttp://taylors-news.com/share/my/3015/3627165

7)What Malaysian Students Want from a University. http://bit.ly/11xvlxN

7 coment cini:

HeNRieTTa JoSe said...

selamat berpuasa....

Deqla Manjew said...

selamat berpuasa kina... ;)

Shakira Pathi said...

Selamat berpuasa :)

zyma_senpai said...

selamat berpuasa utk kina =)

lelamaisara said...

selamat berpuasa kina...:)

Rosmiza Ali said...

Selamat berpuasa Kina! ^^,

9n0L4 said...

slmt pose kina. sori lame tak jenguk sini. :)

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu