.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

28 June 2013

nak kongsi berita gembira bagi kina:)







assalamualaikum semua...rindukan tulisan dari kina tak??
rindu tak rindu tak??hehehe...
yelah kina tahu korang mesti tak rindukan kina kan??

eh?
lupe mane lah kina boleh dengar korang cakap rindu rindukan sebab korang baca n jerit pom kina tk tahu..hehe..ok stop mengarut kina..straight to the point..hehe..kina tak tahulah kenapa rasa semangat ja nak menulis entry tapi masa dan ruang waktu menghalang kina dari berbuat demikian..

tidakkkkkkk.....

ok berbalik kepada apa yang kina nak kongsikan iaitu BERITA GEMBIRA BAGI KINA..
actually dulu kina ade cakap yang kina akan berhenti berblog if result kina teruk untuk short term sem..

jadi dalam waktu sebulan tu kina ambik satu paper untuk short term sem..
paper tu ade 11 subject dan perlukan komitmen yang tinggi untuk mengafal dan mengidat fomula dan jalan kerja..
as korang tahu kina memang kurang sket bab mengahafal nie..kina lebih suka faham dan ingat..
jadi kina kekurangan masa untukj berblog..

dan sebab tu jugak lah timbulnya rasa nak berhenti berblog if result tu teruk..


but alhamdulillah dengan izin allah masih berikan kina ruang dan peluang untuk berblog dengan terhasilnya result ini..

alhamdulillah atas nikmat allah..

alhamdulillah dengan izin allah kina mampu untuk mendapatkan A walau pun bukan A+



*jadi dengan ini kina akan mula berblog dan berblog walking...sekarang dah 300 komen yang belum kina publish...kina akan publis nanti bila kina dah mula blog walking...
maafkan kina kepada yang selalu singgah tapi kina tak pernah singgah balik...sebab kina memang kekurangan masa sekarang..


ok sebelum kina undur diri kina nak promotlah sket page tudung kina..



https://www.facebook.com/murahtudung

jom  join happy hour sehingga 30/6/13 12 malam...:)

8 coment cini:

Shakira Pathi said...

Tahniah Kina atas result tu :)

eita said...

tahniah...

Deqla Manjew said...

alhamdulillah.. tahniah kina... =)

HeNRieTTa JoSe said...

tahniah yea kina....

Mrs Velentine said...

tahniah

are_lin@yu said...

alhamdulillah kina moga trus berjaya ya.

lelamaisara said...

alhamdulillah..tahniah dik..:)

9n0L4 said...

tahniah kina. jgn cepat puas hati tau. usha lebih kuat lagi. :)

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu