.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

18 June 2013

Petua Supaya Mudah Mengandung


[ Petua Supaya Mudah Mengandung ]

Khusus buat kawan² yang masih belum dikurniakan zuriat...

Dalam rancangan TANYALAH USTAZ.....Ada dikongsikan 1 petua bagaimana untuk mudah mengandung @ hamil.

Kepada yang puas berusaha denggan bermacam-macam cara. Jangan mudah berputus asa.

Cubalah pula petua @ amalan ini....

1. Ambil 4 biji buah kurma...suami genggam 2 biji, isteri genggam 2 biji
2. Kemudian,buang biji kurma tu
3. Blend @ kisarkan kurma tadi bersama dengan susu kambing
4. Minum air campuran kurma dan susu kambing tersebut sorang segelas.
5. Amalkan sekali sahaja dalam seumur hidup.
6. Kemudian, amalkan minum susu kambing setiap hari waktu pagi.

InsyaAllah mujarab. Selamat mencuba.

Kata ustaz tadi, setakat ni, feedback yang dia terima, kebanyakannya dapat zuriat dalam masa setahun.

Cubalah, siapa tahu ada rezeki? Allah jualah yang Maha Menentukan dan Maha Memakbulkan permintaan hamba-hambaNYA...

Sekian, sekadar berkongsi maklumat dan info untuk membantu kawan-kawan yang lain.

* Harap di share kan dengan kawan-kawan lain yang ada masalah susah mengandung yer. Moga ada manfaatnya.









sumber muka buku..


12 coment cini:

Deqla Manjew said...

terima kisih kina utk perkongsian ni..mmg sgt bermanfaat utk kak deq...nak cubalah.. mana tahu berhasil.. doakan kak deq ye.. =)

Solehah Shamsuddin said...

Nice. Thanks share Kina :)

baby comel said...

terima kasih sharing. Masih belum ada sumi lg jadi sy takleh mengandung lg =)

Cik Nur™ said...

Nice tips...
Boleh bgtahu kawan2 nanti.. :)

Rosmiza Ali said...

Menarik! Akak pun dah lama menantikan kehadiran cahaya mata.. Petua ni pun mudah.. Insya Allah, lepas ni boleh try.. Erm satu je masalah.. Akak kurang lalu nak menelan susu kambing ni.. Huhu~~

Tapi demi nak dapat anak, cuba jugaklah! Huhu..

Btw, thanks ye dear! ^_^

Deq's Qienz said...

hehhehe nice sharing kina..macma kina dah tawen pulok bila share gini..alhamdulillah akk tgh prgnant skg ni..hehee

aReLaN said...

tak sempat nak try tips ni dah ada anak. syukur alhamdulillah murah rezeki. bagi yang susah tu, tak salah mencuba kan. mana tau ada rezeki dan menjadi.hehe

hazwan hairy said...

tlg bcakan untuk bakal isnteri nth bila nk khwin ni..ahks

lelamaisara said...

wah bagus petua ni....terima kasih kongsikan nye...;)

Si Matatajam said...

Bagusnya petua tu...nak share ngan Deqla..

Arina Shamsul said...

wah nice sharing dear :) bolehlah diamalkan oleh mereka2 yang mahukan zuriat :)

Che Rosliza Che Mat said...

petua yg menarik...

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu