.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

19 March 2012

SEGMEN : SAYA MINAT !!


hari ny kina nak join satu segmen.
macam tajuk kat atas saya minat,
minat ape??
ha?ape korang pikir 2..kuninglah otak hampa semua ny
meh kina cuci ngan clorox..
hahhaa..

okeylah berbalik kepada segmen tadi
cik anis kita ny nak kita buat ny



Kalau korang nak join, just letak pic atas tu, link kan ke blog Cik Anis, then story je cite ape yang korang suke, then, nyatakan nape korang suke cite tu.. banyak mana pon xpe cite je.. luahkan jgn simpan simpan :) paling penting, jangan lupe follow Cik Anis, then Cik Anis akan follow korang balik 

ok jadi cerita yang kina suka adalah:
1.VANILA COKLAT.




kina pasti ramai antara korang minat cerita ny kan..
jujur kina cakap mula mula kina marah kawan kina coz suke sangat tengok cite ny..
pastu sekali lawan kina bagi cite ny kat kina.
bermula saat 2 kina terus tengok..
bayangkan kina tengok episod satu sampai 11 dalam masa dua hari..
x kegila..
hahahah..
kina dah gila ngan cerita ny..
umm..kina suke cerita yang mengisahkan isu kekeluargaan.
n dalam
best sanggat..
ag satu kina suka ngan gigi arnab ai
man..
hahaaha

2.BOY OVER FLOWER.





ok.kina adalah antara peminat cerita korea.
b.o.f ny antara cerita yang kina minat.
selain 2 kina juga minat.dream high,fullhouse n banyak ag..
cerita ny sangat best..
dan sangat panjang jalan ceritanya.
biase r cerita korea mang panjang jalan ceritanya..
setiap satu episod lebih dari satu jam..n semua sekali ade 24 episod atau lebih kina dah lupa..
xp cerita ny mang sangat2 best.
kina suke li min ho..
dye sangat hensem..hahhaa


ok rasenye 2 jer kowt law nak cerita semua mang xkan habislah kan..
hehehe..
k sape nak join di persilakan jugak..



nota kepala:amacam cik anis ade bran x?
                  di terima x ny..

4 coment cini:

Cik Anis said...

tq sebab join.. saya dh follow.. anyway nice blog and song (:

Cik Anis said...

Cik Anis pon ske korea.. best.. lawak n cute jee

ISs said...

weeeeeee....wuuuuuu..!!

kina said...

cik anis:hehehe...
korea mang best kan...

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu