.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

23 March 2012

kina's birthday contest

INI ADALAH STIKY POST..
klik other to see new post..


PENTING!!..
UPdate..
nama   pemenang



assalamualaikum....

ok lah dah jelas lagi bersuluh kan...
tajuk kat atas 2 contest..
jadi ny first percubaan kina wat contest...

hehheheheh...
ok...
contest ny nak kan kreativity korang...kina nak korang wat satu wallpaper
yang bertemakan hari jadi...
contohnya


setiap contest mesti ade syarat2nya kan....
jadi ny syarat2ny....

  1. korang mestilah buat satu wallpaper yang bertemakan hari jadi..
  2. ikut kreativiti korang.semakin cantik semakin berpeluang untuk menang.
  3. korang boley like kina punya page n law sudi follow blog kina..(memudahkan korang untuk tahu perkembangan contest ny)
  4. penyertaan kurang dari 10 orang akan terbatal...
  5. link kan entry korang di ruang komen bawah ny....
  6. pastikan korang letak banner kina 2...
  7. buat satu celoteh tentang kebolehan korang@kepakaran korang,...



okey 2 syarat2 nya...
manakala hadiahnya pula klik sini
okeylah kontest 2 bermula pada 11 march 2012
dan berakhir pada 23 march 2011..
tepat pukul 11.59pm..


nota kepala:ajak kawan2 anda beramai2...
                   sape2 yang nak sponsor im kina di facebook....

thanks 

salam....

15 coment cini:

AiSyA LiEzA said...

ok.. saya joined.. saya buat dulu.. :D SMGA Bjya ye ^^

Afiq Yassin said...

follow here.. nice blog
salam perkenalan dari Afiq

hit afiq here
http://afiqyassin.blogspot.com/

Fadzmie Mohamad said...

All the best! ;)

Shaznina Sofia said...

hye kina.. all the best.. :)

jemput ke blog saya..

Miss Kagimoto said...

macam best je contest ni >w<

ubi masam said...

http://astoryaboutmeandmylife.blogspot.com/

Amirul Amir said...

dah update...leh tak tolong klik domo kat blog saya? dah klik bagitaw taw..

Faryan said...

dah join http://faridzhuanfirdaus.blogspot.com/2012/03/hot-hot-hot-kina-s-birthday-contest.html

Faryan said...

ok dah join http://faridzhuanfirdaus.blogspot.com/2012/03/hot-hot-hot-kina-s-birthday-contest.html

Nurzatil Aqmar Ar Alhan said...

Assalamualaikum sys . sudah joined !


http://zateyllovera.blogspot.com/2012/03/kinas-birthday-contest.html

kurtjagung said...

Semoga berjaya:)

ISs said...

HB......

kina said...

@ISs
thanks iss

sharyfah fathim sofya syed harun said...

http://sharyfahsofieya.blogspot.com/2012/03/birthday-4-u-ruby.html

m0mok_comot said...

http://m0mokcomot.blogspot.com/2012/03/bufday-girl.html

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu