.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

05 July 2014

blog semakin bersawang

salam semua salam kasih dan sayang dari kina untuk semua pembaca yang sudi membaca blog kina nie..
ya ALLAH lamanya kina tak update blog dek kerana kesuntukan masa dan laptop yang rosak..
ni pun ada peluang ke cyber cafe bolehlah belek belek sikit blog...


akak akak GSF rindunya dekat korang semua..lama tak dengan khabar berita kalian...sihat ke sakit ke kina pun tak tahu..
semoga korang semua sihat hendaknya..


insyaallah nanti kina akan kembali aktif macam dulu..
doakan kina semua...


salam sayang
kina

5 coment cini:

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum... kina,

Insaallah .. ada kesempatan aktif balik k..

mselim3

Chic Na said...

sama la.. akak pun dah jarang2 blogging.. rindu waktu semua gsf aktif dulu.. :)

cweet pinky said...

Sama la kina, CP nih lagi lame tam update, laptop ade, line tade, kena sambar petir modemnya sampai ke sudah tak beli baru, nih pun BW dengan fon...

Khairun Solehah said...

kita pun baru update blog balik lepas habis spm ni kak . hee.

ASRN said...

singgah sini...

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu