.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

23 November 2013

on mood yes im ready


yes im ready..itulah kata kata yang terngiang ngiang dalam kepala kina sekarang.
kenapa??
first of all sem baru dah bermula dan ini merupakan sem terakhir kina...
**insyaallah amin..doakan ya...:)
kalau orang lain sem akhir praktikal tapi tidak bagi course kina..
yelah QUANTITATIVE SCIENCE @ MATHEMATIC SCIENCE kan..
mana ada practicalnya..degree nanti baru ada..tu pun kalau kina sambung bidang nie lagi..

doakan kina dapat kejar cita cita nak jadi akauntan..
but now kina nak involved dalam bidang financial..hope degree dapat financial..
yeahhhhh!!!

azam semester baru (semester akhir adalah untuk dapatkan 4 rata...insyaallah boleh..
orang kata target memang kena tinggi dan kenalah usaha setimpalkan...law target dah rendah nanti tak tercapai tak ke benda tu lagi rendah??eh??

hehe..so korang doakan kejayaan kina dalam pelajaran ya...dan dalam bisness kina juga...insyaallah akan terus berbisnes..sebab tu memang minat kina dari kecil lagi..

"okeyh nie nak cerita je..masa kina darjah 6 dulu kina boleh dapat dalam rm100 sebulan hasil jualan kait nama benang yang kina jual kat sekolah..tapi tu dulu lah sekarang benda tu dah tak femes daaa.."


****entry pertama di tapi guna lappy sendiri setelah di baiki hampir sebulan..


*gsf kina akan mula aktif insyaallah dan juga pengomen tegar nanti kina publish komen anda apabila kunjungan telah di balas ya...

10 coment cini:

Azim Aris said...

alhmdllh...jom xchange list wif my blog :
Azim Aris

Tak Mungkin Benar

Muhasabah

follow ya :)

Shakira Pathi said...

Goodluck Kina :)

Nour Adieb said...

good luck dear! :D

cik amal said...

amal doakan semoga berjaya dpt 4flat.. aamiiin... amal singgah sini..

Deqla Manjew said...

in shaa Allah..moga cita2 kina tercapai.. good luck! =)

E'in said...

good luck kina.. :)

cweet pinky said...

hehehe , welcome back kina, CP doakan kina akan terus berjaya dan berjaya, bukan sahaja di dunia tapi jua di akhirat, in shaa ALLAH...bagus semangat cam kina nih, hehehe, CP amek berkat sikit...CP dah macam nak surrender belajar sebab dah dapat terlalu banyak komitmen...tapi no putus asa kan...btw tq 4 this entry.....sedikit sebanyak dah jadik macam motivasi lak :D

Solehah Shamsuddin said...

Goodluck untuk study Kina. Doa akak sntiasa dlm ingatan.

Chic Na said...

good luck kina.. ;)

Syida Rasyidah said...

good luck kina, kekalkan momentum :)

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu