.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

11 March 2013

sponsor dikehendaki...


assalamualaikum..
sawadikap...
salam satu malaysia salam perjuangan semoga lahad datu di bawah pelindungan ALLAH s.w.t
sama-samalah kita doakan keamanan negara kita..
amin amin ya rabb...


berkenaan dengan tajuk entry kina pada hari ini..kina ingat kina nak adakan giveaway yang pertama dari blog kina...


jadi di sini kina ingin menyeru kepada mereka mereka yang berminat untuk menjadi sponsor untuk menghubungi kina


kelebihan menjadi ponsor pada dasarnya adalah:-
  • memperkenalkan product/atau barang jualan anda kepada orang..atau menambahkan bilangan like dan follower di site perniagaaan anda..dan ini akan menyumbang kepada pekembangan perniagaan anda secara langsung atau tidak langsung
  • anda akan dapat pahala ya pahala kerana telah memyumbangkan sesuatu..ayat skema kina...
banyak lagi sebenarnya..xp xdek idea..



jadi sesiapa yang berminat untuk sponsor sila pm kina di fb kina atau pom di page kina atau pom di sini pom bolehlah...

fb kina: http://www.facebook.com/mosyimosyikinarakinatara
dan blog kesayangan ku ini....




barang barang yang anda boleh sponsorkan adalah..
  1. tepulang kepada anda seiklas hati anda..
  2. barang yang anda sponsor itu hendaklah tidak membebankan anda..
  3. contoh barangan adalah baju,kasut,seluarseluar dalam tidak di terima..haha.skirt,tudung etc.
  4. topup,duit tunai,diskaun 5% atas belian di kedai anda..
  5. edit blog gojes,header gojes..
semualah selagi tidak menyalahi undang undang seperti dadah.rokok..dan sebagainya...



jadi ape tunggu lagi jom jadi sponsor kina..

*kalau bleh kina nak sponsor yang hanya minta like page di fb dan blog sahaja..xnak yang suruh klik sana sini...macam nuff,churp churp..dan sebagainya...:)


setakat ini sahajalah segala penspnsoran anda didahulukan dengan ucapan terima kasih:)

17 coment cini:

Deqla manjew said...

kak deq berminat!! nanti kak deq bg detail yer syg.. =)

Sue-Rya Qistina said...

mmg bnyk kelebihan jadi sponsor ni kan. bila kina nak wat GA ni? brp hadiah yg kina peruntukkan?

Jannah Al-Fateh said...

Salam. Kina, if sponsor buku boleh?

Qaseh Farra said...

blog review boleh??kalau boleh..inform kat sini ea..

https://www.facebook.com/QasehFarraDotblogspot

Mrs Velentine said...

x tau nak sposor apa...huhu..done ikea

Deqla manjew said...

kina... nk tau bila GA kina nk berlangsung? apa syarat2 nk jadi sponsor tu?? hadiah x kesah apa pun kan??

Cik Nur™ said...

tergelak nur, ade ke yg bg seluar dalam..hahaha

Syida Rasyidah said...

akk minat nak sponser ni, tapi fb kne block kt opis ni.. bg email kina boleh?

cyidayusof@gmail.com

Farah Arina said...

Kalau blog review boleh ke?
http://www.facebook.com/faraharinazainal13

Cik Aini said...

hehehehe
kang bg seluar dalam ssh plak Kina.hahaha mcm2 lah Kina ni :)

kak Ai pun rs nk join gak jd sponsor..aritu sponsor GA Deqla skrg GA Kina plak..

lelamaisara said...

cik nur nak sponsor suar dalam ke kina..hahahhahhaa...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mesti ramai yg nak sponsor tu

NoEn said...

berminat la kina..nnti akak email

wan nurul hezrina abd halim said...

berminat...nak sponsor kelambu..mcm mana caranya?tapi satu jerlah bolehker?nnt kina email akk nurulhezrina1983@yahoo.com.my

Karukord jagau said...

aku nk jd sponsor gak :)

Yana Libra said...

rase mcm nak sponsor gak lah kina..tp nak kena tgk stok dulu..

ISs said...

Taniah...ramai comenter


Jom ke sini :

Mewah : Rumah pemilik ferrari dan koleksi keretanya
Bestt : Hotel Mewah Gila Di India
Update : Keretapi Ferrari
Menarik : KWanita Terkurus Di Dunia
Popular : Senibina Menggempar Dunia
Fuyoo : Kapal Laut MEwah Gila
Seram : Menara Menyimpan Kereta
Confius : Cara Pesawat lama dilupuskan
Meletup : Samsung Membina Alat Perang
Meriah : Kereta Mewah Bangsa Arab
Ngeri : Telapak Tangan Putus


Dan Banyak lagi di Green Life..

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu