.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

05 March 2013

maafkan daku semua



masya allah lama nya tak menaip...

dah hampir sebulan...eh dua bulan.eh 3 bulan...
tidak pasti tentang itu tapi rasanya bagaikan setahun..
minta maaf kepada semua yang ternanti nanti kelibat kina...
sangat sangat memohon maaf bagi yang menjejaki kina tetapi balasannya hanyalah bunyi cengkerik..
maaf pada yang setia melawat tetapi tiada kunjungan balas..
maaf atas segala galanya..
maaf kerana kekangan masa selama ini..

sangat  sangat memelukan ruang dan waktu selama ini sebab tu blog ini sepi tanpa khabar berita..

maaf kepada semua..mungkin selepas ini kina akan terus berblog tetapi untuk aktif eperti dulu tidak lah kuasanya di tangan kecilku ini..waktu sangat sangat mencemburui ku...

tambahan pula semakin menghampiri final yang bakal menjelang tak lama lagi..
subahanallah takut  nya bercerita tentang itu..

moga kalian semua terus setia dengan blog kina..

salam sayang,salam kemaafan, dan salam perkenalan ukhwah fisanilillah..
insyaallah selepas ini akan ada entry yang akan menyusul dengan gigihnya...

14 coment cini:

BaNu Syah said...

good luck kina =)

Etuza Ezawarna said...

tak apa..memang kita ada masa rest dari blog, minda kena rehat juga..

Arina Shamsul said...

study smart 4 u exam dear :) good luck :)

Che Rosliza Che Mat said...

Semoga Kina sucess ya...

Hatimi Tahirruddin said...

tu lah lama jugak tu tak nampak kina update...apa2 pun gud luck utk final exam...

Cik Nur™ said...

dulukan yg mana penting..
itu lebih mustahak... :)

izan mama mia said...

gd luck tuk final exam nnt

Deqla manjew said...

its ok la kina.. kami x penah lupa kina pun.. take care tau... =)

Shakira Pathi said...

goodluck exam kina,jangan takut2 :)

Mrs Velentine said...

rindu kat kina...hehe

Chic Na said...

all the best.

Cinta Misteri said...

takpe Kina, take your time. CiM pown selalu alpa jengah2 ke sini...maaf yeppp

are_lin@yu said...

xpa kina..t dh free br berblog..akak pn busy..huhu

wan nurul hezrina abd halim said...

heheh akk pun kina lately bz jugok..

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu