.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

01 November 2011

segment miss nadya::100 follower ke bawah


assalamualaikum
(wajib jaWAb)

                                                          entry kali ny hanyalah semata2 nak join segment yang agak menarik dari-->miss nadya .. tajuk segmenye macam kat atas 2 ye....

                    okey sape2 nak join syaratnya adalah seperti di bawah....

Cara nak join segmen ni ::

1. Buat tajuk entry anda Segmen Miss Nadya :: 100 Follower Ke Bawah
2. Copy header di atas dan linkkan ke entry ini.
3. Pertolongan kecil dari nad, Like Miss Nadya Graphy dan Miss Nadya Punyer Blog
4.Tinggalkan link korang di kotak komen nad. Kalau tinggal di shoutbox tidak dilayan.TQ.
5. Close Date :: 30 November 2011 bersamaan akhir bulan November..^_*





             nota kaki:tujuan kina join segment nie hanyalah untuk mencari kawan2 baru dan
                             menambahkan kawan2 di dunia ini....hehhehe....hope sudi berkenalan...
                         
                            to miss nadya thanks 4 this interest segment...i love it....<3

10 coment cini:

Miss Nadya said...

thanks sudi join segmen nad..^_*
salam perkenalan dan happy blogging..:)

new entry ::

Spontan Khamis


Blog Pilihan Hari Ini

Pantai Teluk Gadung

Are Long said...

along join dan follower yang ke-30..:)

salam kenal dari newbie..^_*

happy blogging

Segmen Miss Nadya :: 100 Follower Ke Bawah

LaDy NeA said...

ello!!! saya join segmen yang sama!!

Iera Afzu said...

Jalan-jalan dari blog kak Nad, jom singgah baca entri ni: Iera Afzu .

Miss Nadya said...

Salam n thanks join...jom blogwalking dengan rakan taulan..senarai nama sudah di keluarkan di entry

Segmen Miss Nadya :: 100 Follower Ke Bawah

Susie said...

datang dari segmen sama..salam kenal dari susie dah follow awak..

Yana yani said...

salam..tempahan header free nak tak?..jum ke blog saya

::dEyb:: said...

mehla singgah blog kite :) salam kenal

Miss Nadya said...

jom join Contest Klik Dan Like Fan Page .

new entry :: perlawanan akhir Malaysia vs Indonesia sea games 2011

nita said...

hye !
salam perkenalan...
saye follow awak dr segmen yg same...
jemput singgah balik yer ?

http://nitaliciousdotcom.blogspot.com/2011/11/segmen-miss-nadya-100-follower-ke-bawah.html

btw, nice blog !

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu