.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

09 March 2017

DAY 4 INTERN DI KOLEJ KOMUNITI

Alhamdulillah hari ni dah hari ke 4 praktikal di kolej komuniti pekan.
setakat ni okay semua.
supervisor bagi tugasan dan guide kina untuk lakukan tugasan tersebut.
im still learning.
hehe.
cuma tulah kina ni in real life kan jenis yang tak pandai nak tegur orang dulu. Susah sikitlah nak berkenalan dengan semua staff kat sini.
tapi insyaallah akan kumpulkan semangan dan buang rasa malu tu,
ada 4 bulan untuk bergaul dan berkawan dengan semua staff.
staff kat sini semua baik baik. setiap kali lalu mesti senyum ja.hehe.kina pulak naik segan.
tak rugilah buat intern dekat sini.cumanya bagi yang nakkan alaun di sini tiada elaun.
tapi bagi yang nak pengalaman kerja.insyaallah KOLEJ KOMINITI ni kina recomanded sebab kerja yang di beri tu bukan kerja kerja yang orang kata khas untuk budak praktikal.
hehe.nanti kina akan kena buat statistik,tapi kan stat tu blajar time diploma dulu.agak agak kina ingat lagi tak nanti ek?
hehe.terpanjang pulak post kina kali ni.hehe.
hope masih ada yang sudi membaca sampai habis.
SALAM SAYANG DARI KINA

0 coment cini:

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu