.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

10 May 2013

berita gembira untuk pemenang ga kina yang telah tamat


salam sorry semua...sorry nie betul betul iklas dari hati kina sebab kina tak dapat lagi nak blogwalking...
kina rasa kina ytak cerita lagi kenapa kan..
acctually sekarang memang cuti sem tapi kina still on study lagi..kina ambik intersesi..untuk subjek sem depan..
jadi jadual sangat padan dan belajar satu matapelajaran dalam masa sebulan dan terus final jadi kena fokus lah kan...
lagi pom dia ade 11 chapter jadi sangat banyak untuk di hafal dan di ingat fomulanya...
jadi sorry terutama kepada gsf dan semua yang tak putus2 berkunjung ke blog kina...:(

cut berbalik kepada cerita asal...
sebelum nie kina ade bagi due date kan sampai  6 mei kan jadi sekarang kina lanjutkan sampai hari isnin ini  sahaja...jadi sesiapa yang belum menyerahkan maklumat di minta berbuat demikian...kalau tidak hadiah anda akan burn dengan sendirinya...


jadi kepada rakan rakan yang baca message ini minta sampaikan kepada rakan rakan anda yang join ya....

maklumat boleh di serahkan sehingga jam 12 malam hari isnin besamaan 13 mei..


jadi jom bagi maklumat anda...


refer sini untuk tahu pemenang

8 coment cini:

Syuhada Salleh said...

thniah kpd yg menang.

p/s: tolong komen entri nie.. http://www.syuhadasalleh.my/2013/04/blogging-contest-by-tumtumshop.html
thanks!

Si Matatajam said...

Cepat2 la lapor diri tu kan...nnt melepas hadiah best tu

Deqla Manjew said...

alahaiii xde lagi ke bg details...camne nk pos ni...huhu

wan nurul hezrina abd halim said...

cepat bagi detail.rugi ooo tak tuntut hadiah.hehe

Lynn Munir said...

Study smart Kina, dan salam kenal.

Lynn Munir said...

Alamak dah tak sempat nak join Kina, baca pun dah 14hb...insyaallah lain kali pulak ya.

Cinta Misteri said...

erkkkkk.....
terlepas n3?

tahniah pd semua pemenang

9n0L4 said...

tahniah pade sume pemenang. :)

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu