.. close

: WELCOME :

selamat datang semua ke blog kina :)

14 February 2012

contest blog lain daripada yang lain by cik RARA....

assalamualaikum
(wajib jawab)



ape khabar semua??
sihat kan ...okey macam tajuk kat atas arinie kina nak join satu contest...
menang x menang belakang kiralah kan,...
yang penting join...
contest ny daripada CIK RARA 



setiap contest mesti ade banner kan..
so ny bannernye..





ny lah bannernye...simple kan...

ok ny huraian kina tentang blog kina....

"ape yang lain dari yang lain tentang blog ny dengan blog orang lain adalah kerana pemiliknya bebeza..hehhhe
guraw jer...

ape yang lain ek??
ok dah dapat...
blog kina ny taklah cantik mne..
kina just do a simple templet..
xnaklah crowded sangat blognya..
warnanya warna kesukaan kina..
then gambarnya kawan baik kina yang lukiskan...
dye memang pandai bab lukis2 ny..
ummm..lagi ape ek...?
umm..maybe cara penulisan kina kowt...
simple...

kina ngat nak buat blog ala-ala islamik gitu...xp
x retilah nak edit sana sini.."


hehhe..jadi 2 jelah yang lain dari yang lain tentang blog kinany...


kina rasa y jer kowt..

k daaaa..salam..


4 coment cini:

superb.rara said...

thankss sayang :)
Eh, saya lagi suka yang simple2 ^^
Ajak kawan-kawan join ye. Trimass.

kina said...

thanks...hehhhehe....
insyaaallah....

Azahari Yassin said...

singgah sebentar & follow u ^^

ubi masam said...

maaf la tak pandai baca lah tulisan macam tu...sy ni sek tak berapa pandai sagat

Cute Pink Kaoani
 

Copyright © 2012 Reserved to Kinara kinatara
Design by kinatemplete by farisha idayu